jag förstår härmed varför jag flyttade från hålan som jag bott på 16 år av mitt liv. Snart firar jag ett år i Skåneland och jag kan inte annat än längta efter tvåårs jubileeum eller mer !

Min dator är just nu hos den finaste pojkvän man kan önska sig och där lär den få bo tills jag ska dit nästa gång. Happ inte så mycket intressant att berätta annat än att jag besökt bjälverud idag och denna gång på RIKTIGT!
Litta mysigt att höra "bonde" dialekten som finns här uppe och kunna jämföra med att jag nu faktiskt reagerar varje gång jag hör skånska nånstans. Hjärtat säger mig då att det är vad jag hör varje dag.

 - bloggpooooooooose
 - man blir ändå aldrig bra på bild så lika bra att göra nån min då har man nått att skylla på ;)

 tråååååkigt

Den paddock som sett till att jag dressyrat under alla mina år i värmland har även växt halvt igen. man blir litta ledsen men men så är livet. Man måste gå vidare och det har jag gjort.
Hela livet består av motgångar vare sig man bor i skåne eller värmland, har pengar eller inte och man kan inte bestämma hur livet ska se ut för resten av livet. För jag lovar en vacker dag vaknar man ur drömmen och inser att det är dags att börja leva!

Man lever bara en gång ! Ta vara på livet!